آشنایی کامل با UserMeta در وردپرسReviewed by محمد رضا ملکی on Jul 17Rating: 5.0
سلام دوستان و همراهان عزیز ، امیدوارم که حالتون خوب باشه . آیا شما درباره ی usermeta اطلاعات دارید ؟ و یا اینکه می دونید چطوری با usermeta باید کار کرد و یا در سایت تون قرار دهید ؟ خب دوستان عزیز در این آموزش وردپرس می خواهم برای شما چگونگی کار کردن با usermeta رو بیان کنم ، از همراهی شما خوشحال می شوم .
آشنایی کامل با UserMeta در وردپرس
در ابتدا لازمه که بدونیم usermeta چه فایل هایی هستند و حاوی چه اطلاعاتی می باشند ؟ کاربرانی که عضو یک وب سایت می شوند حتما دارای اطلاعاتی از قبیل نام ، نام خانوادگی ، ایمیل ، شماره تماس و … و اطلاعات مهم دیگری در صفحه ی شناسنامه ی خود می باشند و باید این اطلاعات را در موقع ثبت نام وارد نمایند ولی شاید شما نیاز داشته باشید که غیر از این اطلاعات کاربران شما اطلاعات اضافی دیگری داشته باشند و در سیستم خود این اطلاعات رو ذخیره نمایید ، برای نمونه شما تصمیم دارید با استفاده از سیستم امتیاز دهی که راه اندازی کرده اید برای کاربران خود امتیازی در نظر بگیرید که برای رسیدن به این هدف وردپرس در پایگاه داده وب سایت شما یک جدول به نام wp_usermeta قرار داده که شما می توانید به راحتی هر گونه اطلاعات اضافی که می خواهید درباره کاربران تان در این جدول ذخیره نمایید .
تا به این جای آموزش شما با مفهوم usermeta آشنا شدید و حال باید بدانید که چطوری این جدول ایجاد می شود و یا پس از ایجاد جدول شما پس از مدتی تصمیم گرفتید اطلاعات اضافی کاربران تان را حذف نمایید ، باید به چه صورت این جدول را از بین ببرید و از پایگاه داده وب سایت حذف نمایید و یا این که شما به چه صورتی می توانید این اطلاعات اضافی را ویرایش کنید و مقادیر جدیدی را در جدول wp_usermeta جایگزین نمایید ، خب اگر شما هم علاقه مندید که در این باره بدونید ، حتما ادامه آموزش وردپرس رو از دست ندهید :
برای انجام این کار برای شما باید از قطعه کدهای وردپرس استفاده نمایید ، حال باید به فایل functions.php قالب وردپرس تون بروید و کدهایی که در ادامه مشاهده می کنید در این فایل قرار بدهید . در ابتدا با چگونگی اضافه کردن usermeta به قالب وردپرس تون اشنا شوید و فقط لازمه بدونید که user_id کد کاربر، meta_key نام فیلد و meta_value مقدار را تعیین می کند .
- قطعه کد اضافه کردن usermeta
add_user_meta( $user_id, $meta_key, $meta_value );
به راحتی شما توانستید برای کاربران وب سایت تون اطلاعات اضافی در سایت ذخیره نمایید و شاید بعضی از شما وب مستران عزیز بپرسید که این کار چه لزومی دارد ؟ حتما این اطلاعات زمانی مورد استفاده شما قرار می گیرد و این که باید به درستی این اطلاعات اضافی را انتخاب نمایید .
update_user_meta( $user_id, $meta_key, $meta_value );
add_user_meta( $user_id, $meta_key );
خب دوستان عزیز اگر شما هم زمانی تصمیم به حذف این اطلاعات اضافی کردین به راحتی می توانید از این قطعه کد استفاده کنید . پس فراموش نکنید که برای ایجاد هر گونه تغییری یعنی ایجاد جدول ، ویرایش و یا حذف اطلاعات باید هر کدوم از این قطعه کدها رو در فایل functions.php در جای مشخص قرار بدهید و نکته ی مهمی که شما باید همیشه یادتون باشه اینه که پشتیبان گیری سیستم وردپرس خود رو هرگز فراموش نکنید که در صورت هر گونه اشکالی شما بتوانید سایت را به حالت اولیه برگردانید .
دوستان اگر سوالی ندارید ، آموزش وردپرس این بخش به پایان رسید از همراهی شما عزیزان تا پایان سپاسگزارم ، حتما با اموزش های بیگ تم همراه ما باشید . با آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برای شما همراهان