آموزش مدیریت رویدادها با افزونه تقویم های وردپرسReviewed by محمد رضا ملکی on Aug 21Rating: 5.0
سلام خدمت شما همراهان محترم . امیدوارم که حالتون خوب باشد و روز تابستونی خوبی رو شروع کرده باشید . دوستان عزیز در این آموزش وردپرس برای شما افزونه ای جدید معرفی می کنم که بتوانید با استفاده از این افزونه وردپرس به نمایش کنفرانس ها و برنامه ریزی های خود در وب سایت وردپرس بپردازید که برای انجام این کار افزونه های متعددی وجود دارد که در این آموزش وردپرس به معرفی یکی از انها می پردازم ، پس ادامه آموزش را از دست ندهید و در آموزش های قبلی وردپرس هم تعدادی افزونه در این زمینه معرفی شده است ، پس تا انتها با ما باشید :
آموزش مدیریت رویدادها با افزونه تقویم های وردپرس
افزونه Events Manager به شما این امکان را می دهد که با استفاده از تقویم های رویدادها ، تمامی اطلاعاتی را که مربوط به رویدادهای سایت شما می باشد را در یک فضایی کوچک مشاهده نمایید و همچنین شما می توانید با استفاده از این افزونه امکانات پیشرفته ای مثل رویدادها در محدوده ی زمانی خاص و درون ریزی اطلاعات و ….. استفاده نمایید ، این افزونه یعنی Events Manager یک تقویم قدرتمندی با امکانات و قابلیت های بسیاری همچون تجزیه تقویم فید گوگل و نمایش وقایع به صورت یک جدول تقویم و یا یک لیست ساده در یک صفحه، پست و یا ابزارک دارا می باشد . شما دوستان در ابتدای راه نیاز دارید که افزونه را از لینک زیر دریافت نمایید :
دانلود افزونه Events Manager
حال پس از دریافت افزونه وردپرس می توانید ان را در وب سایت خود نصب و فعال سازید و با فعال سازی افزونه می توانید به تنظیمات ان دسترسی پیدا کنید . حال شما برای این که رویداد جدیدی را در وب سایت وردپرس خود ثبت نمایید باید از پنل وردپرس تون گزینه Events رو انتخاب نمایید وسپس گزینه Add Event کلیک کرده و اطلاعات مورد نیاز را وارد نمایید برای مثال در این صفحه ی تنظیمات گزینه ی This event does not have a physical location را تیک بزنید یعنی رویدادی که تعیین کردین به عنوان یک رویداد مجازی مشخص نمودید . شما در این صفحه ی تنظیمات رویدادی را فعال و یا غیر فعال نمایید و یا این که شما یک رویداد را به عنوان امری برای تمام طول روز مشخص نمایید ، حال اگر شما ثبت نام را مجاز کرده باشید می توانید رویداد را به عنوان یک رویداد پولی برای شرکت کنندگانی که باید بلیط بخرند , تنظیم نماییدو حتی شما می توانید سطوح مختلفی از بلیط ها برای امتیازات مختلف تنظیم کنید , و همچنین برای تعداد ثبت نام کنندگان رویدادها محدودیت ایجاد نمایید .
برای این که شما بخواهید یک تقویم رویدادهای فعال توسط Ajax در یک پست یا صفحه وردپرس قرار بدهید فقط لازمه که شما از کد کوتاه [events_manager] استفاده نمایید . شما برای تعیین رویدادهای محدوده زمانی معین می توانید از مسیر Events و سپس زیرمنوی Recurring Events را انتخاب نمایید ، انجام دهید و در این صفحه ی تنظیمات شما می توانید تعدادی از توابعی که هست همانند برچسب ها ، دسته ها و تصاویر شاخص و …. را غیر فعال نمایید و شما می توانید تعیین نمایید که لینک Powered by Events Manager در اخر مطالب و نوشته نمایش داده شود یا نه را تعیین نمایید و شما می توانید به راحتی قابلیت های کاربر در هر سطحی را تعیین نمایید . حتی شما می توانید با استفاده از کد کوتاه [event_form] به کاربران خاص وب سایت خود اجازه ی ارسال رویدادها را بدهید .
خب دوستان عزیز لازم است که خود شما این افزونه وردپرس را دریافت کنید و در وب سایت خود نصب کنید تا کار کردن با آن را بهتر متوجه شوید ، از این که شما همراهان تا انتهای این بخش با من بودین کمال تشکر را دارم . حتما با ادامه اموزش های وردپرس داغ با ما همراه شوید
آرزوی موفقیت برای شما عزیزان دارم