4 برگه ی اصلی در وردپرس که اغلب وب سایت ها از آن غافل اند
علاوه بر این که بسیاری از وب سایت ها از قالب های رایگان و یا غیررایگان اماده برای سایت وردپرسی خود استفاده می کنند، تعدادی از کاربران نیز قالب های وردپرسی را استفاده می کنند که خاص آن وب سایت طراحی شده باشد و یا این که قالب وردپرسی توسط یک وب مستر به عنوان مدیر وب سایت و یا پشتیبان سفارشی شده باشد. در این حالت شما به عنوان یک طراح وب و یا وردپرس کار، باید بتوانید روی بخش هایی متمرکز شوید که بیشترین توجه را در وب سایت سمت خود جلب می کند و خود صاحبان وب سایت نیز توجه تغییرات آن باشند.در این مقاله قصد دارم 4 برگه یا پیج اصلی در وردپرس را معرفی کنم که اغلب وب سایت از رسیدگی به این بخش ها در وهله ی اول بازمی مانند و یا این که اصلا به کیفیت این بخش توجهی ندارند.ممکن است با این برگه هایی که در این پست معرفی می کنیم ، برخی مخالف باشند و نظرات دیگری در باره ی برگه های اصلی وردپرس داشته باشند، با این حال دعوت می کنم در این پست از آموزش وردپرس نیز با ما همراه باشید.
برگه های اصلی در وردپرس
برگه ی نمونه کارها در وردپرس
پورتفولیو در وردپرس یکی از بخش هایی بود که قبلا مفصل درباره ی آن صحبت کردیم و لزوم وجود آن را در وب سایت ها نیز متذکر شدیم.در صورتی که وب سایتی خدماتی دارید، مثلا مانند وردپرس داغ محصولی را به صورت مجازی و یا فیزیکی به کاربران خود عرضه می کنید،باید بخشی با عنوان نمونه کارها یا هر عنوان مشابه دیگری داشته باشید.
در برخی از وب سایت ها این بخش با عنوان کار های ما، دیگران تجربه کرده اند،تجربیات ما و…دیده میشود که نمونه هایی از پورتفولیو یا نمونه کار برای وب سایت محسوب میشوند.
ایجاد چنین برگه ای در وب سایت ها ، با هر عنوانی، حال سرگرمی باشد یا علمی ، فروشگاهی باشد یا خدماتی، سبب می شود که کاربران به کار شما اعتماد بیشتری پیدا کنند.در تعدادی از قالب های غیررایگان وردپرس بخش هایی به صورت اختصاصی برای افزودن آیتم های نمونه کار و .. در نظر گرفته شده است.
بخش هایی که باید در برگه ی نمونه کار و تجربیات وردپرس ثبت شود:
معرفی شاخص ترین خدمات خود و نمایش جزییات با استفاده از عکس ها و اسکرین ها
معرفی تعداد پروژه هایی که تا به حال داشته اید
و نهایتا ایجاد بخش “از زبان مشتریان” در وردپرس
توجه داشته باشید که به جای ایجاد بخش پورتفولیو در وردپرس با استفاده از افزونه های وردپرس ، می توانید یک برگه ی جداگانه با عنوان بسازید.
برگه ی قوانین و شرایط در وردپرس
فرض کنید شما فروشنده ی یک محصول با استفاده از یک قالب فروشگاهی در وردپرس هستید،در چنین وب سایت هایی قطعا باید صفحه ای تحت عنوان شرایط و قوانین وجود داشته باشد تا به استراتژی فروش شما جهت دهد.برای نمایش قوانین قطعا به یک صفحه نیاز دارید تا بتوانید قبل از خرید هر محصول کاربران را آگاه کنید.
برگه ی حمایت از سایت
یکی دیگر از برگه هایی که نیاز است برای وب سایت ها ایجاد شود، به خصوص وب سایت هایی که فعالیت های آنان تجاری و سودآور نیست و تنها مطالبی را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میدهند،برگه ی حمایت از ما می باشد.در این برگه به صورت معمول شماره حساب و یا درگاه هایی برای پرداخت مالی قرار داده میشود و یا در صورتی که نیازی به حمایت های مالی ندارید، اطلاعاتی درباره ی نحوه ی قرار دذادن لینک وب سایت در جهت بهبود سئوی وب سایت قرار داده میشود.
برگه ی اصول قسمت گذاری در وب سایت وردپرسی
دیگر موضوعی که یک بازدید کننده در وب سایت به دنبال آن است، استراتژی قیمت گذاری در آن وب سایت می باشد.برای یک وب سایت فروشگاهی که با استفاده از قالب های فرشگاهی وردپرس طراحی میشود، لازم است نحوه ی قیمت گذاری ، نحوه ی محاسبه ی مالیات بر ارزش افزوده ف نحوه ی محاسبه ی هزینه های پست و ارسال محصولات و…در این برگه گزارش شود.حتی در صورتی که نحوه ی قیمت گذاری برای هر یک از کاربران متفاوت باشد و یا این که برای هر محصول به صورت جداگانه بخواهید قیمت خاصی را در نظر بگیرید ، باز هم باید کلیات قیمت گذاری را در یک فروشگاه آنلاین توضیح دهید.در این صورت فروشگاه شما نیز می تواند نماد اطمینان را سریع تر کسب کند.
هیچ چیز بدتر از این نیست که کاربران یک وب سایت برای پرداخت هزینه هایی با استفاده از شماره های تماس در بخش تماس با ما در وردپرس اقدام کنند و لازم باشد خود شما کاربران را برای پرداخت توجیه کنید.
جمع بندی:
در کل این آموزش اموختیم که برای داشتن یک وب سایت موفق تر با استفاده از وردپرس ، وجود برگه هایی ضروری است، حال آن که قرار دادن این برگه ها در خیلی از وب سایت ها فراموش میشود:
برگه ای برای نمایش نمونه کار ها یا پورتفولیو در وردپرس
برگه ای برای حمایت از وب سایت
برگه ای برای نمایش قیمت ها در وب سایت
برگه ای برای درج قوانین و شرایط همکاری و یا خرید از وب سایت
نهایتا با وجود این برگه ها در وب سایت ، چهارچوب فعالیت وب سایت مشخص میشود و اعتماد بیشتری را نیز کسب می کنید.
در صورتی که به جز برگه های معرفی شده در این بخش ، برگه های دیگری نیز مدنظر شماست که برای یک وبسایت ضروریست، در بخش دیدگاه ها ایده های خود را با ما به اشتراک بگذارید.
پیروز باشید